In Beheer Groep

homes

VvE IN BEHEER GROEP

Het beheren van een Vereniging van Eigenaars (VvE) is een ingewikkelde materie en een tijdrovende klus. Goed administratief/financieel beheer en bestuurlijke begeleiding is zeer belangrijk, want zo houdt uw appartementcomplex zijn waarde. Wij ondersteunen en adviseren u graag. Altijd professioneel en volgens de wettelijke regels. Wij hebben alle kennis op bestuurlijk, financieel, administratief en technisch gebied in huis. Daar kunt u op ieder moment van de dag gebruik van maken.

Altijd inzicht en overzicht. U kunt via onze website inloggen op het eigenaarsportaal. Daarmee krijgt u toegang tot ons online administratie programma (Gatebeheer). Het bestuur en de commissies kunnen extra rechten toegewezen krijgen waardoor zij alle informatie kunnen inzien van onder andere saldi van uitgaven en inkomsten, facturen en onderhoudsmeldingen.

Waarom zou u voor ons kiezen als u op zoek bent naar een administratief, financieel en/of technisch beheerder voor uw VvE?

  • Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van administratief, financieel en technisch beheer binnen het vastgoedbeheer;
  • Wij maken gebruik van het software pakket van Gatebeheer. Het softwarepakket is speciaal voor ons ontwikkeld voor het beheren van VvE’s. U heeft altijd inzicht en overzicht.
  • U kunt zelf het dienstenpakket samenstellen;
  • Wij werken met concurrerende vaste tarieven;
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor reparatieverzoeken en calamiteiten;
  • Wij houden van korte lijnen, transparantie en u heeft altijd vaste contactpersonen.

In Beheer Groep - Algolweg 11 - 3821 BG Amersfoort - 088-7126666
© In Beheer Groep - webdesign by Miracle Solutions